Computer Science Studies (BIT)

This fourm is created by Sir Muhammad Tahir Farooq. The purpose of creating this fourm to share information the students.
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  
Aslam-O-Alikum!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Calender
Latest topics
» Chapter #1 Complete MCQ's (PART-1)
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyTue Feb 24, 2015 6:00 am by Shaheer

» Windows Operating System (COMPLETE)
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyMon Jan 26, 2015 10:17 am by shaista

» Computer Architecture (COMPLETE)
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptySun Jan 25, 2015 5:52 am by shaista

» A virus that create more folders in your computer
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyTue Jan 06, 2015 3:49 am by tahir48

» Browsers Comparision
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyTue Jan 06, 2015 3:39 am by tahir48

» WEb to PDF convert
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptySun Jan 04, 2015 7:34 am by shaista

» 7th Class Computer paper 1st 2 Chapters
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyMon Dec 08, 2014 6:21 pm by shaista

» 8th Class Computer Paper 1st 2 chapters
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyMon Dec 08, 2014 6:16 pm by shaista

» Chapter # 1 9th Class
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyMon Dec 08, 2014 2:52 am by shaista

Poll
Top posters
Admin
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
shaista
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
tahir48
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
computerstudent18
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
computerstudent29
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
thompson john
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
Shaheer
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_lcapCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Voting_barCLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Vote_rcap 
Statistics
We have 30 registered users
The newest registered user is benish

Our users have posted a total of 214 messages in 210 subjects
Flag Counter
CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Flags_1

Share
 

 CLEARING IN THE SKY (Answer Questions) 1st Year

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 114
Join date : 2012-10-29
Location : Lahore Pakistan

CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year Empty
PostSubject: CLEARING IN THE SKY (Answer Questions) 1st Year   CLEARING IN THE SKY  (Answer Questions) 1st Year EmptyTue Sep 24, 2013 10:50 am


CLEARING IN THE SKY

Questions and answers.

1. Why didn’t old man follow the advice of the doctors?
Ans: he did not follow the advice of the doctors because he felt that he would remain healthy and strong by keeping himself active. Moreover he had to support a family of five children.

2. What had the doctor told the old man?
Ans: The doctors had told the old man to avoid hard work and to spend an easy life with his family, otherwise he would die.

3. Where did the old man take his own?
Ans: the old man tool his son to the highest point of his land. He wanted to show him the small clearing there which he had cultivated himself.

4. Had the son ever been there before?
Ans: he had been there many times before with the exception of last three years. But he had not seen anything extraordinary there.

5. What where the names of the vegetables the old man grew on his farm?
Ans: the old man grew potatoes, yams and tomatoes on his farm.

6. Why did the old man take the steep path?
Ans: the old man took the steep path because it was one way of knowing that he was getting better all the time. He wanted to test his medical fitness.

7. Why did the son at the age of six cry?
Ans: The son lost the wooden plough that his father had made him, so he began to cry.

8. What where the feeling of the old man at the age of seventy?
Ans: He felt that he had lived his natural life and was now spending the bonus period of his life. Therefore he wanted to go to the places he knew and loved.

9. Why had the old man planted his secret garden?
Ans: He planted the garden to have a unique kind of vegetable with better flavor. He believed that only such new ground had the ability to produce this. It was also one way of refreshing the golden memories of his youth.
Back to top Go down
http://computerstudies.forumotion.com
 
CLEARING IN THE SKY (Answer Questions) 1st Year
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HELP & QUESTIONS Vintage Herman Miller Eames RAR rocker
» Questions booming in my mind
» Star Grounding Scheme Observations and Questions
» My Monte Carlo SS build
» Need help with Cox .049 engine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Computer Science Studies (BIT) :: ENGLISH Section :: 1st Year And 2nd Year-
Jump to: