Computer Science Studies (BIT)

This fourm is created by Sir Muhammad Tahir Farooq. The purpose of creating this fourm to share information the students.
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  
Aslam-O-Alikum!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Calender
Latest topics
» Chapter #1 Complete MCQ's (PART-1)
Thank You, M'am (1st Year) EmptyTue Feb 24, 2015 6:00 am by Shaheer

» Windows Operating System (COMPLETE)
Thank You, M'am (1st Year) EmptyMon Jan 26, 2015 10:17 am by shaista

» Computer Architecture (COMPLETE)
Thank You, M'am (1st Year) EmptySun Jan 25, 2015 5:52 am by shaista

» A virus that create more folders in your computer
Thank You, M'am (1st Year) EmptyTue Jan 06, 2015 3:49 am by tahir48

» Browsers Comparision
Thank You, M'am (1st Year) EmptyTue Jan 06, 2015 3:39 am by tahir48

» WEb to PDF convert
Thank You, M'am (1st Year) EmptySun Jan 04, 2015 7:34 am by shaista

» 7th Class Computer paper 1st 2 Chapters
Thank You, M'am (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 6:21 pm by shaista

» 8th Class Computer Paper 1st 2 chapters
Thank You, M'am (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 6:16 pm by shaista

» Chapter # 1 9th Class
Thank You, M'am (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 2:52 am by shaista

Poll
Top posters
Admin
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
shaista
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
tahir48
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
computerstudent18
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
computerstudent29
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
thompson john
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
Shaheer
Thank You, M'am (1st Year) Vote_lcapThank You, M'am (1st Year) Voting_barThank You, M'am (1st Year) Vote_rcap 
Statistics
We have 30 registered users
The newest registered user is benish

Our users have posted a total of 214 messages in 210 subjects
Flag Counter
Thank You, M'am (1st Year) Flags_1

Share
 

 Thank You, M'am (1st Year)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 114
Join date : 2012-10-29
Location : Lahore Pakistan

Thank You, M'am (1st Year) Empty
PostSubject: Thank You, M'am (1st Year)   Thank You, M'am (1st Year) EmptyWed Sep 25, 2013 6:43 am


Thank You, M'Am
Questions and answers.

1. What was the time when the boy tried to snatch the purse of the woman?
Ans:
It was about eleven O’clockat night when the boy tried to snatch the purse o the woman.

2. What happened to the boy when he tried to snatch the purse?
Ans:
When the boy tried to snatch the purse, the strap broke with a sudden single tug. He lost his balance and fell down.

3. What was the reaction of the woman?
Ans:
The large woman simply turned around and kicked the boy. She picked the boy up by his shirt front and shook him severely and ordered him to pick up her purse.

4. What was he condition of the people when they saw the incident?
Ans:
Two or three people passed, stopped, turned to look, some stood watching.

5. How did the boy look physically?
Ans:
He was about fourteen or fifteen year old. He was very weak physically.

6. What was the condition of the boy when the woman gave him a few jerks?
Ans:
The boy felt helpless and miserable when the woman gave him a few jerks. Sweat popped out on the boy’s face and began to struggle.

7. Why did the woman ask the boy to wash his face?
Ans:
The woman decided to teach the boy good manners. The first lesson that she taught the boy was to wash his face because his face was dirty. She wanted to reform him.

8. Why didn’t boy run from the house of the woman?
Ans:
The boy was ashamed of his act. He wanted to establish his trust. The woman gave him confidence by not keeping an eye on him. This was the reason that he did not from the house of the woman.

9. Why didn’t the woman watch the boy while preparing a dish?
Ans:
The woman gave the boy confidence that she trusted him. Therefore, she did not watch him while preparing a dish.

10. What was the nature of the woman’s job?
Ans:
The woman worked in a hotel beauty shop that stay open late. She dealt all kinds of women like blondes, redheads, and the Spanish.

Back to top Go down
http://computerstudies.forumotion.com
 
Thank You, M'am (1st Year)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 17 Year Old 16 Stars
» happy new year
» Let 2012 be a very happy new year!
» Vintage Dapol Doctor Who Figures
» My Monte Carlo SS build

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Computer Science Studies (BIT) :: ENGLISH Section :: 1st Year And 2nd Year-
Jump to: