Computer Science Studies (BIT)

This fourm is created by Sir Muhammad Tahir Farooq. The purpose of creating this fourm to share information the students.
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  
Aslam-O-Alikum!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Calender
Latest topics
» Chapter #1 Complete MCQ's (PART-1)
Tue Feb 24, 2015 6:00 am by Shaheer

» Windows Operating System (COMPLETE)
Mon Jan 26, 2015 10:17 am by shaista

» Computer Architecture (COMPLETE)
Sun Jan 25, 2015 5:52 am by shaista

» A virus that create more folders in your computer
Tue Jan 06, 2015 3:49 am by tahir48

» Browsers Comparision
Tue Jan 06, 2015 3:39 am by tahir48

» WEb to PDF convert
Sun Jan 04, 2015 7:34 am by shaista

» 7th Class Computer paper 1st 2 Chapters
Mon Dec 08, 2014 6:21 pm by shaista

» 8th Class Computer Paper 1st 2 chapters
Mon Dec 08, 2014 6:16 pm by shaista

» Chapter # 1 9th Class
Mon Dec 08, 2014 2:52 am by shaista

Poll
Top posters
Admin
 
shaista
 
tahir48
 
computerstudent18
 
computerstudent29
 
thompson john
 
Shaheer
 
Statistics
We have 30 registered users
The newest registered user is benish

Our users have posted a total of 214 messages in 210 subjects
Flag Counter

Share | 
 

 DAta Base Questions Answers 2

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 114
Join date : 2012-10-29
Location : Lahore Pakistan

PostSubject: DAta Base Questions Answers 2   Tue Jul 15, 2014 6:42 pm

<<<<=== DBMS ====>>>>

Q1:- A generalization of the Boyce Codd Normal form to relation schemes which includes the multivalued dependencies is called ?
Ans:-Fifth Normal Form
Q2:- Project join Normal form is also referred to as ?
Ans:-Fifth Normal Form.
Q3:- The compiled form of the definition is known as ?
Ans:-Directory
Q4:- Once a sequence is created, it is documented in the ?
Ans:-Data Dictionary.

<<<< === DBMS ==== >>>>

Q1:-An unnormalized relation contains values ?
Ans:-Classified
Q2:- A relation scheme is said to be in ...... form if the values in the domain of each attribute of the relation are atomic ?
Ans:-First Normal.
Q3:- A second Normal form does not permit ...... dependency between a non prime attribute and the relation key ?
Ans:-Partial
Q4:- A relation scheme is in ..... if it is in the 1NF and if all non prime attributes are fully functionally dependent on the relation key ?
Ans:-Fourth Normal Form
Q5:- In a Third Normal Form relation, every ......attribute is non - transitively and fully dependent on the every candidate key ?
Ans:-Unique

Back to top Go down
http://computerstudies.forumotion.com
 
DAta Base Questions Answers 2
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Movie car database
» Answers in "Bonsai Questions"
» Italian Lamp base with crayon design- anyone have any clue?
» Newbie Questions
» PFT's Base of Operations

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Computer Science Studies (BIT) :: ENGLISH Section :: 1st Year And 2nd Year-
Jump to: