Computer Science Studies (BIT)

This fourm is created by Sir Muhammad Tahir Farooq. The purpose of creating this fourm to share information the students.
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  
Aslam-O-Alikum!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Calender
Latest topics
» Chapter #1 Complete MCQ's (PART-1)
Button, Button (1st Year) EmptyTue Feb 24, 2015 6:00 am by Shaheer

» Windows Operating System (COMPLETE)
Button, Button (1st Year) EmptyMon Jan 26, 2015 10:17 am by shaista

» Computer Architecture (COMPLETE)
Button, Button (1st Year) EmptySun Jan 25, 2015 5:52 am by shaista

» A virus that create more folders in your computer
Button, Button (1st Year) EmptyTue Jan 06, 2015 3:49 am by tahir48

» Browsers Comparision
Button, Button (1st Year) EmptyTue Jan 06, 2015 3:39 am by tahir48

» WEb to PDF convert
Button, Button (1st Year) EmptySun Jan 04, 2015 7:34 am by shaista

» 7th Class Computer paper 1st 2 Chapters
Button, Button (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 6:21 pm by shaista

» 8th Class Computer Paper 1st 2 chapters
Button, Button (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 6:16 pm by shaista

» Chapter # 1 9th Class
Button, Button (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 2:52 am by shaista

Poll
Top posters
Admin
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
shaista
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
tahir48
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
computerstudent18
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
computerstudent29
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
thompson john
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
Shaheer
Button, Button (1st Year) Vote_lcapButton, Button (1st Year) Voting_barButton, Button (1st Year) Vote_rcap 
Statistics
We have 30 registered users
The newest registered user is benish

Our users have posted a total of 214 messages in 210 subjects
Flag Counter
Button, Button (1st Year) Flags_1

Share
 

 Button, Button (1st Year)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 114
Join date : 2012-10-29
Location : Lahore Pakistan

Button, Button (1st Year) Empty
PostSubject: Button, Button (1st Year)   Button, Button (1st Year) EmptyWed Sep 25, 2013 6:35 am


Button, Button
Questions and answers.

1. Why did Norma consider the tone and attitude of Mr. Steward Offensive?
Ans: Norma consider the tone and attitude of Mr. Steward Offensive because she had already told Mr. Steward that she was rather busy but he insisted on talking to her.

2. Why did Arthur disagree with his wife?
Ans:
Arthur disagree his wife because he considered it immoral to kill some unknown person just for the sake of money. He also called it a murder.

3. Why did Norma persuade her husband to accept the offer?
Ans:
Norma persuaded her husband because she wanted to get money to improve their life style. She wanted to get a nicer apartment, furniture, clothes and a car.

4. What were the reason Norma gave to her husband to accept the offer?
Ans:
Norma told her husband that it might be a kind of psychological research or some strange millionaire was doing it. She argued that it was not immoral to kill an unknown person by a strange method to get money and improve their lives.

5. Why did Mr. Steward continue persuading Norma?
Ans:
Mr. Steward did so because Norma wanted to do the experiment. He had observed her interest in the conversation and felt that she could be tempted easily.

6. What was the message Norma received on pushing the button?
Ans:
Norma received a message from Lenox Hill Hospital that her husband was pushed from the platform in front of the train by a shoving crowd.

7. What is the significant of Arthur’s life-insurance policy?
Ans:
Arthur had a life insurance policy for $25000 with double indemnity in case of accidental death. It is quite significant, because the same money was promised by Mr. Steward as reward.

8. Did Norma remain normal on hearing the news of the accident of her husband?
Ans:
No, Norma did not normal on hearing the news. She could neither seem to breathe nor walk. She felt numb. She started smashing the button unit on the sink edge. Something cold pressed at her skull.
Back to top Go down
https://computerstudies.forumotion.com
 
Button, Button (1st Year)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HELP & QUESTIONS Vintage Herman Miller Eames RAR rocker
» Year of the Rabbit--Natl. Bonsai & Penjing Museum (Washington DC)
» Action Man Poster (year 1996)..
» Can You Cut Through The Book Clutter?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Computer Science Studies (BIT) :: ENGLISH Section :: 1st Year And 2nd Year-
Jump to: