Computer Science Studies (BIT)

This fourm is created by Sir Muhammad Tahir Farooq. The purpose of creating this fourm to share information the students.
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  
Aslam-O-Alikum!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Calender
Latest topics
» Chapter #1 Complete MCQ's (PART-1)
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyTue Feb 24, 2015 6:00 am by Shaheer

» Windows Operating System (COMPLETE)
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyMon Jan 26, 2015 10:17 am by shaista

» Computer Architecture (COMPLETE)
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptySun Jan 25, 2015 5:52 am by shaista

» A virus that create more folders in your computer
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyTue Jan 06, 2015 3:49 am by tahir48

» Browsers Comparision
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyTue Jan 06, 2015 3:39 am by tahir48

» WEb to PDF convert
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptySun Jan 04, 2015 7:34 am by shaista

» 7th Class Computer paper 1st 2 Chapters
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 6:21 pm by shaista

» 8th Class Computer Paper 1st 2 chapters
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 6:16 pm by shaista

» Chapter # 1 9th Class
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyMon Dec 08, 2014 2:52 am by shaista

Poll
Top posters
Admin
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
shaista
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
tahir48
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
computerstudent18
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
computerstudent29
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
thompson john
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
Shaheer
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_lcapDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Voting_barDARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Vote_rcap 
Statistics
We have 30 registered users
The newest registered user is benish

Our users have posted a total of 214 messages in 210 subjects
Flag Counter
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Flags_1

Share
 

 DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 114
Join date : 2012-10-29
Location : Lahore Pakistan

DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) Empty
PostSubject: DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year)   DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year) EmptyWed Sep 25, 2013 6:40 am


DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED
Questions and answers.

1. Why did Harry want to go back to Earth?
Ans:
Harry wanted to go back to earth because he felt the danger off unfavorable climate at Mars. He thought iff he stayed at the Mars, he would lose his identity.

2. Why did he want to stay?
Ans:
Harry had no mean to go back. There was no chance of any help, so, he was bound to live there. With the passage of time he become similar to the Martians. His eyes grew dark and golden. There was nothing left for him in the Earth settlement.

3. What climate did they face?
Ans:
They face very severe climate. The wind blew as if to destroy their identities. The air burnt their house. The boards went out of shape. There was out of shape. There was fog at night. It became very hot in summer.

4. What was the condition of the Bittering family on hearing the news of war on Earth?
Ans:
On hearing the news of war on Earth they became sad. Cora held on to her husband and daughter and started weeping. They felt stranded on Mars. Harry was drenched in sweat.

5. What did they want to grow?
Ans:
They wanted to grow crops and rise children until the end of the war. They were hoping for the arrival of rockets.

6. What was the condition of their house?
Ans:
The wind did something to their house. The air had burnt it. All the boards went of shape.

7. What was the advice Harry gave to the people?
Ans:
Harry advised them to build a rocket to go back to earth.

8. How much dangerous a Martian virus can be?
Ans:
A Martian can very dangerous for earthen people. It can change their appearance and make them lose their earthen identity.
Back to top Go down
https://computerstudies.forumotion.com
 
DARK THEY WERE, AND GOLDEN-EYED (1st Year)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» cox golden bee
» Assignment 24 - Golden ratio/golden mean
» Sera Myu Pics
» Frank Miller's The Dark Knight Returns 1/6 Vinyl Statue
» HELP & QUESTIONS Vintage Herman Miller Eames RAR rocker

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Computer Science Studies (BIT) :: ENGLISH Section :: 1st Year And 2nd Year-
Jump to: